Kameran edessä Lumoan Tribe

Ikuistimme Lumoan Tribe -porukan keskellä lumoavan kaunista suomalaista peltomaisemaa. Kyselimme Hennalta, Sannilta ja Saralta heidän ajatuksistaan yhteistyöstä Lumoanin kanssa, sekä yhteisistä lumoavista muistoista ja lempivaatteista.

Henna (@hennaaata)
Löysin Lumoan yrityksen alkutaipaleella muistaakseni muutaman seuraamani blogin perustella. Siihen liittyen minulla onkin hauska muisto Lumoan liittyen: ensimmäinen Instagram -kuvani, jossa näkyy kasvoni, olen siinä vuoden 2013 joululahja Lumoan ylläni. Erityisesti tällaisena panedemiaaikana yhteistyön tekeminen tuntui merkitykselliseltä: halusin tukea kotimaista naisyrittäjää. Arvostan suuresti Suvin ja muiden työtä merkin takana ja Lumoan tarinaa sekä sanomaa: Uskalla olla sinä, sinä lumoat! Se on tärkeä muistutus. Meidän jokaisen suuri voimavara on meidän ainutlaatuisuus, kukaan toinen ei ole samanlainen. Lumoan yhteistyö oli minulle luontevaa, sillä minulla on yrityksen kanssa asiakkaana jo historiaa vuosien ajalta ja merkki on ollut minulle läheinen jo pitkään. Kaikkien aikojen lempi Lumoan vaatteen nimeäminen ei ole helppoa! Minulla on vahva tunneside ensimmäiseen Lumoan tunikaani ja Lumoan villatakki nyt vain on niin täydellinen osa vaatekaappiin, mutta kallistun silti vastauksessani Lumoan koruihin, kaunis ja klassinen kaulakoru, jonka laatassa on itselle merkityksellinen teksti, täydellistä.

Sanni @sanniolasvuori
Historiani Lumoanin kanssa on pitkä, värikäs ja pitsinen. Ihanat pitsimekot löysin jo ihan Lumoanin alkutaipaleella ja ihastuin sekä yritykseen että tuotteisiin. Jaamme samat arvot ja yhteistyö on aina tuntunut luontevalta ja hyvältä. Olimme tyttäreni kanssa joitakin vuosia sitten Lumoanin malleina ja oli aivan ihanaa tutustua upeisiin ihmisiin yrityksen takana. Nyt on suuri kunnia olla mukana Lumoan Tribessa hurmaavien naisten seurassa. On todella vaikea valita yhtä Lumoan suosikkia! Lumoanin vaatteet ovat ajattomia ja laadukkaita, joten vannoutuneena mekkotyttönä olen vuosien saatossa kiintynyt useampaankin mekkoon, jotka löytävät päälleni kerta toisensa jälkeen. Mekot ovat nähneet häitä, hautajaisia, ristiäisiä, lasten iloisia synttärijuhlia ja ihan tavallisia maanantaiaamuja. Niistä on tullut osa omaa tarinaani. Viime kesänä olen asunut kauniissa Syysmuutto-kuosisessa Tilda-paitamekossa. Siinä asui kanssani ensin myös pienin tyttäremme loppuraskauden ajan. Hän syntyi upeana juhannusyönä ja kun lähdimme yhdessä kotiin sairaalasta, Tilda oli taas päälläni, kuten monta kertaa sen jälkeenkin. Mekko tulee aina muistuttamaan minua tyttäremme ensimmäisestä kesästä. Samoin kahden vanhemman lapsemme ensimmäisiin hetkiin liittyy omat mekkonsa, jotka tulvivat lämpimiä muistoja.

Sara @sara.aaltonen
Aikojen alussa, pitsikauluksisten mekkojen myötä! On ollut suuri kunnia työskennellä Lumoanin kanssa – kokea, nähdä ja tuntea uutta. Tutustua merkkiin vieläkin tarkemmin sekä ihmisiin merkin takana. Seistä lumoanin arvojen takana. Kertoa ja näyttää eteenpäin kotimaisesta ja eettisestä tyylistä. Kannustaa ihmisiä panostamaan laatuun eikä määrään. Suosikki Lumoan tuotteen nimeäminen on vaikea valinta, mutta vastaan Kaisla pellava-culottesit. Koska pellava ja culottesit.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Korut ja käsintaonta

Jokainen kirjain ja kuvio on käsintaottu, eikä kahta samanlaista laattaa ole olemassa.
Kirjaimet eivät ole täysin suorassa koneellisen kaiverruksen tapaan, vaan jälki tuo koruun omaleimaisen käsintehdyn ulkonäön. Valmistamme tuotteet tilauslomakkeen mukaisesti, joten täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti, etenkin laattoihin tulevien tekstien osalta.

Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan valokuvan sähköpostitse halutuntyylisestä laatasta.

Hinnat ja maksaminen

Tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusmaksu Suomen sisällä on 6,90€ – 10,90€ riippuen toimitetaanko paketti noutopisteeseen vai perille saakka.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Netsin korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Netsin korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Netsin sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Tilauksen seuraaminen ja toimittaminen

Tilausten toimitusaika on vaatteilla 7 pvä (+ postipäivät) ja koruilla 14 pvä (+ postipäivät). Sesonkeina ja alennusmyynnin yhteydessä toimitukset saattavat olla pidempiä. Mikäli tarvitset tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, laitathan viestiä niin yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää tämän.

Tilauksenkulkua voi seurata sähköposti-ilmoitusten välityksellä sekä kirjautumalla tilauksenseurantaan nettikaupassa. Asiakkaan sähköpostiin lähtee automaattisesti tilausvahvistus ja toimitusvahvistus lähetetään kunhan tuotteet ovat postitettu.

Tuotteet toimitetaan pakettina noutopaikkaan, postiin tai perille saakka. Seurantakoodi toimitetaan toimitusvahvistuksessa.

Vaihto ja palautusoikeus

Vaatteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme palautuksista palautusmaksun 6,90€. Tuotteen vaihto toiseen on maksuton ensimmäisellä vaihtokerralla. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15€. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ja tekstilaatoilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta, ellei virhe joudu meistä. Haluamme tästä huolimatta tehdä asiakkaistamme tyytyväisiä, joten otathan pikimmiten yhteyttä, mikäli ongelmia ilmenee. Katso palautusohjeet tarkemmin kohdasta toimitukset & palautukset.