Kameran edessä Lumoan Tribe

Ikuistimme Lumoan Tribe -porukan keskellä lumoavan kaunista suomalaista peltomaisemaa. Kyselimme Hennalta, Sannilta ja Saralta heidän ajatuksistaan yhteistyöstä Lumoanin kanssa, sekä yhteisistä lumoavista muistoista ja lempivaatteista.

Henna (@hennaaata)
Löysin Lumoan yrityksen alkutaipaleella muistaakseni muutaman seuraamani blogin perustella. Siihen liittyen minulla onkin hauska muisto Lumoan liittyen: ensimmäinen Instagram -kuvani, jossa näkyy kasvoni, olen siinä vuoden 2013 joululahja Lumoan ylläni. Erityisesti tällaisena panedemiaaikana yhteistyön tekeminen tuntui merkitykselliseltä: halusin tukea kotimaista naisyrittäjää. Arvostan suuresti Suvin ja muiden työtä merkin takana ja Lumoan tarinaa sekä sanomaa: Uskalla olla sinä, sinä lumoat! Se on tärkeä muistutus. Meidän jokaisen suuri voimavara on meidän ainutlaatuisuus, kukaan toinen ei ole samanlainen. Lumoan yhteistyö oli minulle luontevaa, sillä minulla on yrityksen kanssa asiakkaana jo historiaa vuosien ajalta ja merkki on ollut minulle läheinen jo pitkään. Kaikkien aikojen lempi Lumoan vaatteen nimeäminen ei ole helppoa! Minulla on vahva tunneside ensimmäiseen Lumoan tunikaani ja Lumoan villatakki nyt vain on niin täydellinen osa vaatekaappiin, mutta kallistun silti vastauksessani Lumoan koruihin, kaunis ja klassinen kaulakoru, jonka laatassa on itselle merkityksellinen teksti, täydellistä.

Sanni @sanniolasvuori
Historiani Lumoanin kanssa on pitkä, värikäs ja pitsinen. Ihanat pitsimekot löysin jo ihan Lumoanin alkutaipaleella ja ihastuin sekä yritykseen että tuotteisiin. Jaamme samat arvot ja yhteistyö on aina tuntunut luontevalta ja hyvältä. Olimme tyttäreni kanssa joitakin vuosia sitten Lumoanin malleina ja oli aivan ihanaa tutustua upeisiin ihmisiin yrityksen takana. Nyt on suuri kunnia olla mukana Lumoan Tribessa hurmaavien naisten seurassa. On todella vaikea valita yhtä Lumoan suosikkia! Lumoanin vaatteet ovat ajattomia ja laadukkaita, joten vannoutuneena mekkotyttönä olen vuosien saatossa kiintynyt useampaankin mekkoon, jotka löytävät päälleni kerta toisensa jälkeen. Mekot ovat nähneet häitä, hautajaisia, ristiäisiä, lasten iloisia synttärijuhlia ja ihan tavallisia maanantaiaamuja. Niistä on tullut osa omaa tarinaani. Viime kesänä olen asunut kauniissa Syysmuutto-kuosisessa Tilda-paitamekossa. Siinä asui kanssani ensin myös pienin tyttäremme loppuraskauden ajan. Hän syntyi upeana juhannusyönä ja kun lähdimme yhdessä kotiin sairaalasta, Tilda oli taas päälläni, kuten monta kertaa sen jälkeenkin. Mekko tulee aina muistuttamaan minua tyttäremme ensimmäisestä kesästä. Samoin kahden vanhemman lapsemme ensimmäisiin hetkiin liittyy omat mekkonsa, jotka tulvivat lämpimiä muistoja.

Sara @sara.aaltonen
Aikojen alussa, pitsikauluksisten mekkojen myötä! On ollut suuri kunnia työskennellä Lumoanin kanssa - kokea, nähdä ja tuntea uutta. Tutustua merkkiin vieläkin tarkemmin sekä ihmisiin merkin takana. Seistä lumoanin arvojen takana. Kertoa ja näyttää eteenpäin kotimaisesta ja eettisestä tyylistä. Kannustaa ihmisiä panostamaan laatuun eikä määrään. Suosikki Lumoan tuotteen nimeäminen on vaikea valinta, mutta vastaan Kaisla pellava-culottesit. Koska pellava ja culottesit.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
Lumoan Group Oy (2724865-5, Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki) myy tuotteita yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Toimitusehdot ovat liitetty sähköiseen tilausvahvistukseen, jonka vastaanotat automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tehtyäsi tilauksen.

Tilauksen seuranta
Tilauksenkulkua voi seurata sähköposti-ilmoitusten välityksellä sekä kirjautumalla tilauksenseurantaan nettikaupassa. Tilauksen status on “käsittelyssä” kunnes sen käsittely on valmis ja muutetaan “toimitetuksi”. Tilaus toimitetaan pakettina oman valintasi mukaisesti postiin, muuhun noutopaikkaan tai perille saakka. Seurantakoodi toimitetaan toimitusvahvistuksessa. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille.

Toimitusaika
Tilausten toimitusaika on korkeintaan vaatteilla 7 pvä (+ postipäivät) ja koruilla 14 pvä (+ postipäivät). Sesonkeina ja alennusmyynnin yhteydessä toimitukset saattavat olla pidempiä. Mikäli tarvitset tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, laitathan viestiä niin yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää tämän. Mainitsethan meidän kanssa jo sovituista aikatauluista lisätietoja-kentässä.

Palautukset ja vaihdot
Vaatteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustuotteet tulee pakata hyvin. Liitäthän palautuksen tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Voit palauttaa kotimaantilauksesi Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Ohjeet tähän tulevat vaatetoimituksen yhteydessä. Matkahuollon pakettipisteet löytyvät “täältä. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, jotta voimme varmistaa varastotilanteen. Tieto sovitusta vaihtotuotteesta tulee merkitä palautuslomakkeeseen.

Veloitamme palautuksista palautusmaksun 6,90€. Tuotteen vaihto toiseen on maksuton ensimmäisellä vaihtokerralla. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15€.

Huom. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ja tekstilaatoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei virhe joudu meistä. Haluamme tästä huolimatta tehdä asiakkaistamme tyytyväisiä, joten otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, mikäli ongelmia ilmenee.

Korut ja käsintaonta
Jokainen kirjain ja kuvio on käsintaottu, eikä kahta samanlaista laattaa ole olemassa. Kirjaimet eivät ole täysin suorassa koneellisen kaiverruksen tapaan, vaan jälki tuo koruun omaleimaisen käsintehdyn ulkonäön. Valmistamme tuotteet tilauslomakkeen mukaisesti, joten täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti, etenkin laattoihin tulevien tekstien osalta. Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan valokuvan sähköpostitse halutuntyylisestä laatasta sekä maininnan tästä tilauksen lisätietokenttään.

Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan viestiä sähköpostitse info(at)lumoan.fi.

Hinnat ja maksut
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusmaksu Suomen sisällä on 6,90€ – 10,90€ riippuen toimitusvalinnasta. Tilauksen koko ei vaikuta toimitusmaksun suuruuteen. Toimitusmaksua ei palauteta mahdollisen palautuksen yhteydessä. Tilausten laskutusasiat hoitaa Checkout Finland Oy, joka on on OP Ryhmään kuuluva, maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Käytössämme on heidän kauttaan seuraavat maksuvälineet: pankkikortit, luottokortit, Collector lasku ja osamaksu, Everyday lasku, Jousto lasku, Pivo maksunappi sekä MobilePay. Lue tarkemmin Checkout -palvelun maksuehdoista