Tietosuoja


Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen Lumoan verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Lumoan Group Oy kerää tuolloin asiakkaalta tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.

Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin rekisteröityä Lumoan Group Oy:n asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen Lumoan asiakasrekisteriin. Tämä yksinkertaistaa tilausten tekemistä jatkossa ja mahdollistaa sen, että asiakas näkee omalla sivullaan rekisteröitymisen jälkeen tekemänsä tilaukset.

Asiakas voi myös halutessaan liittyä Lumoan salajengiin nimenomaisesti ilmoittamalla halustaan saada uutiskirjeitä ja tietoja tarjouksista sähköpostiinsa. Asiakas hyväksyy tuolloin sen, että Lumoan Group Oy kerää asiakkaan yhteystiedot Lumoan salajengi -asiakasrekisteriinsä.

Rekisterinpitäjä

Lumoan Group Oy
Katariinankatu 1, 00170 Helsinki
info(at)lumoan.fi
+358-44-239 2738
Y-tunnus 2724865-5

Rekisteriasioita hoitaa

Lumoan asiakaspalvelu
Katariinankatu 1, 00170 Helsinki
info(at)lumoan.fi
+358-44-239 2738

Rekistereiden nimet

Lumoan asiakasrekisteri ja Lumoan salajengi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, asiakkaan yhteydenottojen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rekisterissä käsiteltäviä osto- ja asiointitietoja voidaan käyttää myös profilointiin ja tarjousten, etujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseksi rekisteröityä kiinnostavaksi. Salajengin henkilötietoja käsitellään uutiskirjeen lähettämisen sekä kilpailuihin ja arvontoihin tai muihin markkinointitoimenpiteisiin osallistumisen yhteydessä.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, palautetiedot, käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet. Salajengi: nimi, sähköpostiosoite, tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista, markkinointikampanjoihin (esim. arvontoihin) osallistumiseen sekä uutiskirjeen tilaamiseen liittyvät tiedot. Yritys ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan oma ilmoitus sekä asiakkaan ostos- ja asiointitiedot yrityksen tietojärjestelmissä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Eu:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta Lumoan Group Oy:n ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat suoramarkkinoinnin järjestämiseen, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterien tiedot ovat luottamuksellisia. Rekistereitä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muita teknisiä suojakeinoja hyväksikäyttäen. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää salasanoin suojattujen rekisterien tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus-, korjaus- ja kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekistereihin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa, jolloin asiakkaalla on oltava mukana henkilöllisyystodistus. Yritys vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää yhtiölle pyynnön virheen korjaamiseksi. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä yhtiön asiakaspalveluun, minkä lisäksi suoramarkkinoinnin voi myös peruuttaa jokaisen uutiskirjeen yhteydessä annettuja ohjeita noudattaen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
Lumoan Group Oy (2724865-5, Castréninkatu 10 LH 94, Helsinki 53) myy tuotteita yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Toimitusehdot ovat liitetty sähköiseen tilausvahvistukseen, jonka vastaanotat automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tehtyäsi tilauksen.

Tilauksen seuranta
Tilauksenkulkua voi seurata sähköposti-ilmoitusten välityksellä sekä kirjautumalla tilauksenseurantaan nettikaupassa. Tilauksen status on “käsittelyssä” kunnes sen käsittely on valmis ja muutetaan “toimitetuksi”. Tilaus toimitetaan pakettina oman valintasi mukaisesti postiin, muuhun noutopaikkaan tai perille saakka. Seurantakoodi toimitetaan toimitusvahvistuksessa. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille.

Toimitusaika
Tilausten toimitusaika on korkeintaan vaatteilla 7 pvä (+ postipäivät) ja koruilla 14 pvä (+ postipäivät). Sesonkeina ja alennusmyynnin yhteydessä toimitukset saattavat olla pidempiä. Mikäli tarvitset tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, laitathan viestiä niin yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää tämän. Mainitsethan meidän kanssa jo sovituista aikatauluista lisätietoja-kentässä.

Palautukset ja vaihdot
Vaatteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustuotteet tulee pakata hyvin. Liitäthän palautuksen tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Voit palauttaa kotimaantilauksesi Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Ohjeet tähän tulevat vaatetoimituksen yhteydessä. Matkahuollon pakettipisteet löytyvät “täältä. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, jotta voimme varmistaa varastotilanteen. Tieto sovitusta vaihtotuotteesta tulee merkitä palautuslomakkeeseen.

Veloitamme palautuksista palautusmaksun 6,90€. Tuotteen vaihto toiseen on maksuton ensimmäisellä vaihtokerralla. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15€.

Huom. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ja tekstilaatoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei virhe joudu meistä. Haluamme tästä huolimatta tehdä asiakkaistamme tyytyväisiä, joten otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, mikäli ongelmia ilmenee.

Korut ja käsintaonta
Jokainen kirjain ja kuvio on käsintaottu, eikä kahta samanlaista laattaa ole olemassa. Kirjaimet eivät ole täysin suorassa koneellisen kaiverruksen tapaan, vaan jälki tuo koruun omaleimaisen käsintehdyn ulkonäön. Valmistamme tuotteet tilauslomakkeen mukaisesti, joten täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti, etenkin laattoihin tulevien tekstien osalta. Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan valokuvan sähköpostitse halutuntyylisestä laatasta sekä maininnan tästä tilauksen lisätietokenttään.

Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan viestiä sähköpostitse info(at)lumoan.fi.

Hinnat ja maksut
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusmaksu Suomen sisällä on 6,90€ – 10,90€ riippuen toimitusvalinnasta. Tilauksen koko ei vaikuta toimitusmaksun suuruuteen. Toimitusmaksua ei palauteta mahdollisen palautuksen yhteydessä. Tilausten laskutusasiat hoitaa Checkout Finland Oy, joka on on OP Ryhmään kuuluva, maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Käytössämme on heidän kauttaan seuraavat maksuvälineet: pankkikortit, luottokortit, Collector lasku ja osamaksu, Everyday lasku, Jousto lasku, Pivo maksunappi sekä MobilePay. Lue tarkemmin Checkout -palvelun maksuehdoista