Mietteitä yrittäjyydestä yrittäjänpäivän kunniaksi


Yrittäjyys. Se on aikamoista. Yleensä super siistiä ja välillä aika rankkaa. Mistään ei ole mitään varmuutta, on vain kova usko tekemiseen. Tekemällä oppii ja samoja virheitä ei usein tee kahta kertaa. Näin yrittäjänpäivänä olisin voinut näyttää kasan stailattuja kuvia, mutta halusin näyttää vähän sitä oikeata arkea viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Vuosiin on mahtunut paljon iloa uuden luomisesta, yhdessätekemisestä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Käytännössä tämä kaikki tarkoittaa välillä pitkiä iltoja, toisinaan aikaisia aamuja ja joskus pientä väsyä. Yrittäjä voi pitää lomaa milloin vain, mutta vapaa hän ei ole koskaan. Tämä lause kiteyttää mielestäni yrittäjyyden aika hyvin. Yrittäjyys on todella kokonaisvaltaista, loppupeleissä vastaat kaikesta mitä yrityksessä tapahtuu, myös niistä asioista, joihin et voi lainkaan vaikuttaa. Aitous ja nöyryys pitää järjissään vaikeissakin tilanteissa.

Uskallan olla minä

Olen yrittänyt opetella ymmärtämään, että kaiken aika ei ole nyt heti. Tasapainottelu yrityksen kasvattamisen, perhe-elämän ja kaiken sen muun elämän kanssa ei ole ollut helppoa. Aika on aina jostain muusta pois ja nukkuakin täytyy joskus. Tämän tasapainottelun käytännön opettelu jatkuu edelleen. Sen olen näiden vuosien aikana oppinut, että minä #LUMOAN sellaisena kuin olen. Minä #USKALLANOLLAMINÄ – en jaksa meikata aamuisin, pukeudun lähes aina farkkuihin, en stressaannu kovinkaan helposti, enkä toisaalta myöskään siivoa tarpeeksi usein, rakastan eläimiä, juttelen niille aina ääneen, haalin itselleni vähän liikaa tekemistä ja välillä en millään jaksaisi nousta ylös sohvan pohjalta. Ja tämä kaikki on ihan okei. Sellainen minä nyt vain olen

Hyvää yrittäjänpäivää!

Terveisin: Suvi Valkeiskangas, Lumoan Group Oy, Yrittäjä

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Korut ja käsintaonta

Jokainen kirjain ja kuvio on käsintaottu, eikä kahta samanlaista laattaa ole olemassa.
Kirjaimet eivät ole täysin suorassa koneellisen kaiverruksen tapaan, vaan jälki tuo koruun omaleimaisen käsintehdyn ulkonäön. Valmistamme tuotteet tilauslomakkeen mukaisesti, joten täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti, etenkin laattoihin tulevien tekstien osalta.

Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan valokuvan sähköpostitse halutuntyylisestä laatasta.

Hinnat ja maksaminen

Tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusmaksu Suomen sisällä on 6,90€ – 10,90€ riippuen toimitetaanko paketti noutopisteeseen vai perille saakka.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Netsin korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Netsin korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Netsin sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Tilauksen seuraaminen ja toimittaminen

Tilausten toimitusaika on vaatteilla 7 pvä (+ postipäivät) ja koruilla 14 pvä (+ postipäivät). Sesonkeina ja alennusmyynnin yhteydessä toimitukset saattavat olla pidempiä. Mikäli tarvitset tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, laitathan viestiä niin yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää tämän.

Tilauksenkulkua voi seurata sähköposti-ilmoitusten välityksellä sekä kirjautumalla tilauksenseurantaan nettikaupassa. Asiakkaan sähköpostiin lähtee automaattisesti tilausvahvistus ja toimitusvahvistus lähetetään kunhan tuotteet ovat postitettu.

Tuotteet toimitetaan pakettina noutopaikkaan, postiin tai perille saakka. Seurantakoodi toimitetaan toimitusvahvistuksessa.

Vaihto ja palautusoikeus

Vaatteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme palautuksista palautusmaksun 6,90€. Tuotteen vaihto toiseen on maksuton ensimmäisellä vaihtokerralla. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15€. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ja tekstilaatoilla ei kuitenkaan ole palautusoikeutta, ellei virhe joudu meistä. Haluamme tästä huolimatta tehdä asiakkaistamme tyytyväisiä, joten otathan pikimmiten yhteyttä, mikäli ongelmia ilmenee. Katso palautusohjeet tarkemmin kohdasta toimitukset & palautukset.