Mietteitä yrittäjyydestä yrittäjänpäivän kunniaksi

Yrittäjyys. Se on aikamoista. Yleensä super siistiä ja välillä aika rankkaa. Mistään ei ole mitään varmuutta, on vain kova usko tekemiseen. Tekemällä oppii ja samoja virheitä ei usein tee kahta kertaa. Näin yrittäjänpäivänä olisin voinut näyttää kasan stailattuja kuvia, mutta halusin näyttää vähän sitä oikeata arkea viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Vuosiin on mahtunut paljon iloa uuden luomisesta, yhdessätekemisestä ja asiakkaiden kohtaamisesta. Käytännössä tämä kaikki tarkoittaa välillä pitkiä iltoja, toisinaan aikaisia aamuja ja joskus pientä väsyä. Yrittäjä voi pitää lomaa milloin vain, mutta vapaa hän ei ole koskaan. Tämä lause kiteyttää mielestäni yrittäjyyden aika hyvin. Yrittäjyys on todella kokonaisvaltaista, loppupeleissä vastaat kaikesta mitä yrityksessä tapahtuu, myös niistä asioista, joihin et voi lainkaan vaikuttaa. Aitous ja nöyryys pitää järjissään vaikeissakin tilanteissa.

Uskallan olla minä

Olen yrittänyt opetella ymmärtämään, että kaiken aika ei ole nyt heti. Tasapainottelu yrityksen kasvattamisen, perhe-elämän ja kaiken sen muun elämän kanssa ei ole ollut helppoa. Aika on aina jostain muusta pois ja nukkuakin täytyy joskus. Tämän tasapainottelun käytännön opettelu jatkuu edelleen. Sen olen näiden vuosien aikana oppinut, että minä #LUMOAN sellaisena kuin olen. Minä #USKALLANOLLAMINÄ - en jaksa meikata aamuisin, pukeudun lähes aina farkkuihin, en stressaannu kovinkaan helposti, enkä toisaalta myöskään siivoa tarpeeksi usein, rakastan eläimiä, juttelen niille aina ääneen, haalin itselleni vähän liikaa tekemistä ja välillä en millään jaksaisi nousta ylös sohvan pohjalta. Ja tämä kaikki on ihan okei. Sellainen minä nyt vain olen

Hyvää yrittäjänpäivää!

Terveisin: Suvi Valkeiskangas, Lumoan Group Oy, Yrittäjä

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
Lumoan Group Oy (2724865-5, Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki) myy tuotteita yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Toimitusehdot ovat liitetty sähköiseen tilausvahvistukseen, jonka vastaanotat automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tehtyäsi tilauksen.

Tilauksen seuranta
Tilauksenkulkua voi seurata sähköposti-ilmoitusten välityksellä sekä kirjautumalla tilauksenseurantaan nettikaupassa. Tilauksen status on “käsittelyssä” kunnes sen käsittely on valmis ja muutetaan “toimitetuksi”. Tilaus toimitetaan pakettina oman valintasi mukaisesti postiin, muuhun noutopaikkaan tai perille saakka. Seurantakoodi toimitetaan toimitusvahvistuksessa. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille.

Toimitusaika
Tilausten toimitusaika on korkeintaan vaatteilla 7 pvä (+ postipäivät) ja koruilla 14 pvä (+ postipäivät). Sesonkeina ja alennusmyynnin yhteydessä toimitukset saattavat olla pidempiä. Mikäli tarvitset tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, laitathan viestiä niin yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää tämän. Mainitsethan meidän kanssa jo sovituista aikatauluista lisätietoja-kentässä.

Palautukset ja vaihdot
Vaatteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustuotteet tulee pakata hyvin. Liitäthän palautuksen tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Voit palauttaa kotimaantilauksesi Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Ohjeet tähän tulevat vaatetoimituksen yhteydessä. Matkahuollon pakettipisteet löytyvät “täältä. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, jotta voimme varmistaa varastotilanteen. Tieto sovitusta vaihtotuotteesta tulee merkitä palautuslomakkeeseen.

Veloitamme palautuksista palautusmaksun 6,90€. Tuotteen vaihto toiseen on maksuton ensimmäisellä vaihtokerralla. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15€.

Huom. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ja tekstilaatoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei virhe joudu meistä. Haluamme tästä huolimatta tehdä asiakkaistamme tyytyväisiä, joten otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, mikäli ongelmia ilmenee.

Korut ja käsintaonta
Jokainen kirjain ja kuvio on käsintaottu, eikä kahta samanlaista laattaa ole olemassa. Kirjaimet eivät ole täysin suorassa koneellisen kaiverruksen tapaan, vaan jälki tuo koruun omaleimaisen käsintehdyn ulkonäön. Valmistamme tuotteet tilauslomakkeen mukaisesti, joten täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti, etenkin laattoihin tulevien tekstien osalta. Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan valokuvan sähköpostitse halutuntyylisestä laatasta sekä maininnan tästä tilauksen lisätietokenttään.

Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan viestiä sähköpostitse info(at)lumoan.fi.

Hinnat ja maksut
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusmaksu Suomen sisällä on 6,90€ – 10,90€ riippuen toimitusvalinnasta. Tilauksen koko ei vaikuta toimitusmaksun suuruuteen. Toimitusmaksua ei palauteta mahdollisen palautuksen yhteydessä. Tilausten laskutusasiat hoitaa Checkout Finland Oy, joka on on OP Ryhmään kuuluva, maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Käytössämme on heidän kauttaan seuraavat maksuvälineet: pankkikortit, luottokortit, Collector lasku ja osamaksu, Everyday lasku, Jousto lasku, Pivo maksunappi sekä MobilePay. Lue tarkemmin Checkout -palvelun maksuehdoista