Lumoan Works pukee Ravintola Palacen

Olemme saaneet vuosien varrella suuren kunnian pukea myös yrityksiä ja yrittäjiä. Tästä sai alkunsa konsepti Lumoan Works, joka palvelee pienempiä sekä suurempia porukoita ja uniikkeja vaatteita tai koruja etsiviä yksilöitä.

Suomen ainoa kahden tähden Michelin Ravintola Palace tekee kanssamme yhteistyötä jo toistamiseen. Saimme vuonna 2022 kunnian suunnitella yhteistyössä heidän kanssaan ravintolasalissa käytettävät asut sekä korut. Yhteistyön lopputulos näkyy ylläolevissa kuvissa ja on ollut nähtävillä Palacen työntekijöiden päällä viime kesästä lähtien. Inspiraatio muotokieleen ja värimaailmaan saatiin Palacen kauniista ravintolasalista, sen ainutlaatuisesta tunnelmasta ja materiaaleista. Yhteistyömme saa nyt jatkoa, sillä tällä hetkellä meillä on työn alla seuraavat vaatteet Etelärantaan kattojen ylle.

Lumoan Works - toteutustapoja on monia

Vaatteita ja koruja voi valita suoraan meidän kuluttajille suunnatusta valikoimasta, niitä voidaan räätälöidä tarpeisiinne sopivaksi tai teille voidaan räätälöidä täysin uniikit tuotteet toiveidenne mukaisesti. Lumoan pääsuunnittelija Tuuli Jouhten antaa laajan osaamisensa myös Lumoan Works -puolella. Pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta löytyy laaja valikoima erilaisia materiaaleja sekä tuotteiden laadukas valmistus. Lumoan Works -tuotteiden suunnittelu tapahtuu Helsingissä ja valmistus Suomessa tai Liettuassa.

Lumoan Works on pukenut mm. seuraavia yrityksiä ja yhteisöjä: Ravintola Palace, Ravintola Pompier, Ravintola Vinkkeli, Ravintola Muru, Ravintola Pastis, Visit Rovaniemi. Vaatteitamme on nähty myös kuoro- ja esiintymislavoilla, televisioesiintymisissä, tapahtumissa sekä Linnan juhlissa.

Mikäli haluatte porukalla tai yksittäin erottua uniikilla tavalla, lähetä ihmeessä sähköpostia, niin mietitään eri vaihtoehtoja yhteistyölle.

Lumoan Works
Pääsuunnittelija Tuuli Jouhten
tuuli(at)lumoan.fi


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yleistä
Lumoan Group Oy (2724865-5, Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki) myy tuotteita yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Toimitusehdot ovat liitetty sähköiseen tilausvahvistukseen, jonka vastaanotat automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tehtyäsi tilauksen.

Tilauksen seuranta
Tilauksenkulkua voi seurata sähköposti-ilmoitusten välityksellä sekä kirjautumalla tilauksenseurantaan nettikaupassa. Tilauksen status on “käsittelyssä” kunnes sen käsittely on valmis ja muutetaan “toimitetuksi”. Tilaus toimitetaan pakettina oman valintasi mukaisesti postiin, muuhun noutopaikkaan tai perille saakka. Seurantakoodi toimitetaan toimitusvahvistuksessa. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille.

Toimitusaika
Tilausten toimitusaika on korkeintaan vaatteilla 7 pvä (+ postipäivät) ja koruilla 14 pvä (+ postipäivät). Sesonkeina ja alennusmyynnin yhteydessä toimitukset saattavat olla pidempiä. Mikäli tarvitset tuotteen lyhyemmällä toimitusajalla, laitathan viestiä niin yritämme mahdollisuuksien mukaan järjestää tämän. Mainitsethan meidän kanssa jo sovituista aikatauluista lisätietoja-kentässä.

Palautukset ja vaihdot
Vaatteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautustuotteet tulee pakata hyvin. Liitäthän palautuksen tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen. Kun palautus on käsitelty ja hyväksytty, suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa. Voit palauttaa kotimaantilauksesi Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena. Ohjeet tähän tulevat vaatetoimituksen yhteydessä. Matkahuollon pakettipisteet löytyvät “täältä. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, jotta voimme varmistaa varastotilanteen. Tieto sovitusta vaihtotuotteesta tulee merkitä palautuslomakkeeseen.

Veloitamme palautuksista palautusmaksun 6,90€. Tuotteen vaihto toiseen on maksuton ensimmäisellä vaihtokerralla. Noutamatta jätetyistä paketeista veloitamme käsittelykulut 15€.

Huom. Tilaustyönä tehdyillä koruilla ja tekstilaatoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, ellei virhe joudu meistä. Haluamme tästä huolimatta tehdä asiakkaistamme tyytyväisiä, joten otathan pikimmiten yhteyttä sähköpostitse info(at)lumoan.fi, mikäli ongelmia ilmenee.

Korut ja käsintaonta
Jokainen kirjain ja kuvio on käsintaottu, eikä kahta samanlaista laattaa ole olemassa. Kirjaimet eivät ole täysin suorassa koneellisen kaiverruksen tapaan, vaan jälki tuo koruun omaleimaisen käsintehdyn ulkonäön. Valmistamme tuotteet tilauslomakkeen mukaisesti, joten täytäthän lomakkeen tiedot tarkasti, etenkin laattoihin tulevien tekstien osalta. Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan valokuvan sähköpostitse halutuntyylisestä laatasta sekä maininnan tästä tilauksen lisätietokenttään.

Mikäli tilaat lisää laattoja aikaisempaan koruun ja haluat tekstilaattojen olevan samankaltaisia esim. asettelun, kirjainvälin ja patinan suhteen, laitathan viestiä sähköpostitse info(at)lumoan.fi.

Hinnat ja maksut
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Toimitusmaksu Suomen sisällä on 6,90€ – 10,90€ riippuen toimitusvalinnasta. Tilauksen koko ei vaikuta toimitusmaksun suuruuteen. Toimitusmaksua ei palauteta mahdollisen palautuksen yhteydessä. Tilausten laskutusasiat hoitaa Checkout Finland Oy, joka on on OP Ryhmään kuuluva, maksunvälitykseen erikoistunut yritys. Käytössämme on heidän kauttaan seuraavat maksuvälineet: pankkikortit, luottokortit, Collector lasku ja osamaksu, Everyday lasku, Jousto lasku, Pivo maksunappi sekä MobilePay. Lue tarkemmin Checkout -palvelun maksuehdoista